Mobistar wijzigt op 28 oktober de merknaam van zijn Luxemburgse dochteronderneming VOXmobile in Orange. In België blijft de merknaam Mobistar vooralsnog behouden.

Dat staat in de De Tijd. Om de naamsverandering in Luxemburg bekend te maken wordt een communicatiecampagne opgezet. VOXmobile is momenteel de derde gsm-operator in Luxemburg. Door voor de naam Orange te kiezen, kan het bedrijf profiteren van de sterkte van dit internationaal merk en "meerwaarde creëren voor haar klanten en aandeelhouders". Het bedrijf zal zich wel blijven toeleggen op de lokale markt.

Mobistar beklemtoont dat de naamswijziging in Luxemburg geen invloed heeft op de Belgische markt. "Mobistar is een zeer sterk merk. Het blijft een beslissing van de aandeelhouders van Mobistar om de merknaam in België al dan niet te wijzigen. Vandaag is dit niet aan de orde", aldus het persbericht.

Bron: Belga

Mobistar wijzigt op 28 oktober de merknaam van zijn Luxemburgse dochteronderneming VOXmobile in Orange. In België blijft de merknaam Mobistar vooralsnog behouden. Dat staat in de De Tijd. Om de naamsverandering in Luxemburg bekend te maken wordt een communicatiecampagne opgezet. VOXmobile is momenteel de derde gsm-operator in Luxemburg. Door voor de naam Orange te kiezen, kan het bedrijf profiteren van de sterkte van dit internationaal merk en "meerwaarde creëren voor haar klanten en aandeelhouders". Het bedrijf zal zich wel blijven toeleggen op de lokale markt. Mobistar beklemtoont dat de naamswijziging in Luxemburg geen invloed heeft op de Belgische markt. "Mobistar is een zeer sterk merk. Het blijft een beslissing van de aandeelhouders van Mobistar om de merknaam in België al dan niet te wijzigen. Vandaag is dit niet aan de orde", aldus het persbericht. Bron: Belga