Dat meldt L'Echo.

Volgens Proximus trok Mobistar verkeerde conclusies uit het onderzoek dat het zelf had gevraagd, en hield de operator geen rekening met bepaalde elementen die de uitslagen van het onderzoek konden beïnvloeden. Proximus vroeg de rechter daarom de campagne te laten stopzetten.

'Mobistar heeft data in zijn voordeel aangepast'

In het vonnis staat dan ook dat Mobistar 'een reeks data van het onderzoek in zijn voordeel heeft aangepast' en dat de tests die werden uitgevoerd 'niet representatief' waren.

Campagne ingetrokken

Mobistar heeft de campagne ingetrokken, maar gaat wel in beroep. (Belga/MI)

.
© .
Dat meldt L'Echo.Volgens Proximus trok Mobistar verkeerde conclusies uit het onderzoek dat het zelf had gevraagd, en hield de operator geen rekening met bepaalde elementen die de uitslagen van het onderzoek konden beïnvloeden. Proximus vroeg de rechter daarom de campagne te laten stopzetten. 'Mobistar heeft data in zijn voordeel aangepast'In het vonnis staat dan ook dat Mobistar 'een reeks data van het onderzoek in zijn voordeel heeft aangepast' en dat de tests die werden uitgevoerd 'niet representatief' waren. Campagne ingetrokkenMobistar heeft de campagne ingetrokken, maar gaat wel in beroep. (Belga/MI)