Mobistar verwacht dit jaar nog twee tot vier nieuwe mvno-overeenkomsten te kunnen toevoegen aan het lijstje waarop nu Telenet en Lycamobile staan. Dat zegt Mobistar ceo Benoit Scheen in een interview met Thomson Financial News.

Scheen voegt er evenwel meteen aan toe dat Mobistar niet de intentie heeft om 20 tot 30 mvno-contracten af te sluiten in navolging van concurrent BASE. Met Lycamobile heeft Mobistar al een 'virtuele operator' die voornamelijk de allochtone gemeenschap aanspreekt. De bedoeling is om complementaire deals af te sluiten. "We kijken naar andere segmenten van de bevolking of specifieke regio's", zegt Scheen daarover.

Vorige maand maakte Mobistar bekend dat het een 'mobile centric' strategie hanteert, waarmee het openlijk de oorlog verklaarde aan de traditionele vaste lijn. Benoit Scheen zegt nu dat hij "tevreden is met het antwoord van Belgacom", waarmee hij verwijst naar Belgacoms recente lancering van een nieuw convergentieproduct. "Dit bewijst dat ze bij Belgacom bang zijn dat we hun fixed-line klanten afsnoepen", klinkt het.

Mobistar verwacht dit jaar nog twee tot vier nieuwe mvno-overeenkomsten te kunnen toevoegen aan het lijstje waarop nu Telenet en Lycamobile staan. Dat zegt Mobistar ceo Benoit Scheen in een interview met Thomson Financial News. Scheen voegt er evenwel meteen aan toe dat Mobistar niet de intentie heeft om 20 tot 30 mvno-contracten af te sluiten in navolging van concurrent BASE. Met Lycamobile heeft Mobistar al een 'virtuele operator' die voornamelijk de allochtone gemeenschap aanspreekt. De bedoeling is om complementaire deals af te sluiten. "We kijken naar andere segmenten van de bevolking of specifieke regio's", zegt Scheen daarover. Vorige maand maakte Mobistar bekend dat het een 'mobile centric' strategie hanteert, waarmee het openlijk de oorlog verklaarde aan de traditionele vaste lijn. Benoit Scheen zegt nu dat hij "tevreden is met het antwoord van Belgacom", waarmee hij verwijst naar Belgacoms recente lancering van een nieuw convergentieproduct. "Dit bewijst dat ze bij Belgacom bang zijn dat we hun fixed-line klanten afsnoepen", klinkt het.