Griekenland in volle crisis maar het Brusselse Mobylla doet er vandaag betere zaken dan in België. "Beveiligde mobiele communicatie is er erg belangrijk", stelt Mobylla-oprichter en managing director Payam Moini Tabatabai. Mobylla heeft onlangs een kantoor geopend in Athene, een niet voor de hand liggende keuze, maar de ambitie van de specialist in leverancieronafhankelijke mobiele platformen reikt verder. Zo wil het om de zes maanden een nieuwe buitenlandse vestiging. Eerder werd in het Britse Birmingham een kantoor geopend. In België is het één van de businesspartners van Mobistar.

"Maar we hebben geen exclusieve afspraken. We houden voor iedereen de deur open", dixit Tabatabai die de mobiele securityproblemen bij bedrijven ziet toenemen dankzij de 'consumerisation of it'.

"Ook de mensen van het Astrid-netwerk zijn ons komen opzoeken", vertelt verkoopdirecteur Mario Recinella. "Er is een groot tekort aan kennis van beveiligde mobiele netwerkoplossingen. Het is geen plug & play." Recinella was eerder ook te vinden bij Telindus, Imtech en Phrywave, ook al met focus op mobiele data-oplossingen.

Mobylla zelf is onder andere gespecialiseerd in Sybase (SAP) oplossingen. Het telt vandaag zo'n 15 medewerkers. Bedrijfsklanten die aankloppen zijn niet van de minste. Het gaat onder andere om UCB, Bridgestone, NMBS en BNP Paribas.

Griekenland in volle crisis maar het Brusselse Mobylla doet er vandaag betere zaken dan in België. "Beveiligde mobiele communicatie is er erg belangrijk", stelt Mobylla-oprichter en managing director Payam Moini Tabatabai. Mobylla heeft onlangs een kantoor geopend in Athene, een niet voor de hand liggende keuze, maar de ambitie van de specialist in leverancieronafhankelijke mobiele platformen reikt verder. Zo wil het om de zes maanden een nieuwe buitenlandse vestiging. Eerder werd in het Britse Birmingham een kantoor geopend. In België is het één van de businesspartners van Mobistar. "Maar we hebben geen exclusieve afspraken. We houden voor iedereen de deur open", dixit Tabatabai die de mobiele securityproblemen bij bedrijven ziet toenemen dankzij de 'consumerisation of it'. "Ook de mensen van het Astrid-netwerk zijn ons komen opzoeken", vertelt verkoopdirecteur Mario Recinella. "Er is een groot tekort aan kennis van beveiligde mobiele netwerkoplossingen. Het is geen plug & play." Recinella was eerder ook te vinden bij Telindus, Imtech en Phrywave, ook al met focus op mobiele data-oplossingen. Mobylla zelf is onder andere gespecialiseerd in Sybase (SAP) oplossingen. Het telt vandaag zo'n 15 medewerkers. Bedrijfsklanten die aankloppen zijn niet van de minste. Het gaat onder andere om UCB, Bridgestone, NMBS en BNP Paribas.