Telecomoperator Mobistar onderhandelt momenteel over een uitbesteding van zijn informaticadiensten. De uitbesteding zou tot het verdwijnen van 200 van de 1.650 banen kunnen leiden. Dat schrijft Le Soir.

Volgens de krant lopen er onderhandelingen met verscheidene kandidaten voor de uitbestedingsplannen: Econocom/Accenture, Capgemini, IBM en Tech Mahindra.

Volgens de vakbonden is het niet voor het eerst dat de uitbesteding van de informaticadiensten wordt gepland, maar is het het bedrijf nu menens. (Belga/EE)

Telecomoperator Mobistar onderhandelt momenteel over een uitbesteding van zijn informaticadiensten. De uitbesteding zou tot het verdwijnen van 200 van de 1.650 banen kunnen leiden. Dat schrijft Le Soir. Volgens de krant lopen er onderhandelingen met verscheidene kandidaten voor de uitbestedingsplannen: Econocom/Accenture, Capgemini, IBM en Tech Mahindra. Volgens de vakbonden is het niet voor het eerst dat de uitbesteding van de informaticadiensten wordt gepland, maar is het het bedrijf nu menens. (Belga/EE)