In afwachting van zijn officiële erkenning deze zomer als uitgever van elektronische maaltijdcheques (net zoals concurrenten Edenred, Sodexo en E-ve trouwens) kondigt Monizze aan dat het sinds begin april een pilootproject heeft lopen bij Colruyt.

De oplossing van Monizze is de vrucht van de samenwerking tussen Tunz, een Belgische uitgever van elektronisch gel, en PayFair, een nieuw Europees betalingsschema. In vergelijking met de concurrentie denkt Jean-Louis Van Houwe, medeoprichter van Monizze, dat de "schaal van dit pilootproject duidelijk verschillend is van wat er tot dusver is gedaan."

In de praktijk werken hr-diensten- en interimbedrijf Adecco en warenhuisketen Colruyt op nationaal niveau samen in het pilootproject. Sinds deze maand zijn ook de werknemers betrokken in het project. Ook enkele kmo's maken deel uit van de test.

Dat de supermarktketens erg geïnteresseerd zijn in de elekrtonische maaltijdcheque is logisch aangezien 80 procent van de maaltijdcheques daar gebruikt wordt. Makro meldt trouwens op zijn site al klaar te zijn voor de elektronische maaltijdcheque, zonder precisering.

In afwachting van zijn officiële erkenning deze zomer als uitgever van elektronische maaltijdcheques (net zoals concurrenten Edenred, Sodexo en E-ve trouwens) kondigt Monizze aan dat het sinds begin april een pilootproject heeft lopen bij Colruyt. De oplossing van Monizze is de vrucht van de samenwerking tussen Tunz, een Belgische uitgever van elektronisch gel, en PayFair, een nieuw Europees betalingsschema. In vergelijking met de concurrentie denkt Jean-Louis Van Houwe, medeoprichter van Monizze, dat de "schaal van dit pilootproject duidelijk verschillend is van wat er tot dusver is gedaan." In de praktijk werken hr-diensten- en interimbedrijf Adecco en warenhuisketen Colruyt op nationaal niveau samen in het pilootproject. Sinds deze maand zijn ook de werknemers betrokken in het project. Ook enkele kmo's maken deel uit van de test. Dat de supermarktketens erg geïnteresseerd zijn in de elekrtonische maaltijdcheque is logisch aangezien 80 procent van de maaltijdcheques daar gebruikt wordt. Makro meldt trouwens op zijn site al klaar te zijn voor de elektronische maaltijdcheque, zonder precisering.