Webagentschap Emakina België heeft, samen met het Belgische multimediabedrijf Eyecone en VCA een raamcontract van 15 miljoen euro gewonnen bij de Europese Commissie.

Het gaat om een opdracht rond audiovisuele dienstverlening en mediatraining, die uitgeschreven was door het Directoraat-generaal Gezondheid en consumentenbescherming van de Europese Commissie. Emakina zal zo instaan voor diensten rond mediastrategie, mediarelaties, mediatraining, video news releases, documentaires, tv-reclame, animatiefilms, rapportering en impactevaluatie.

De opdracht is goed voor een geraamd bedrag 15 miljoen euro over 2 jaar (met een mogelijke verlenging tot 4 jaar).

Webagentschap Emakina België heeft, samen met het Belgische multimediabedrijf Eyecone en VCA een raamcontract van 15 miljoen euro gewonnen bij de Europese Commissie. Het gaat om een opdracht rond audiovisuele dienstverlening en mediatraining, die uitgeschreven was door het Directoraat-generaal Gezondheid en consumentenbescherming van de Europese Commissie. Emakina zal zo instaan voor diensten rond mediastrategie, mediarelaties, mediatraining, video news releases, documentaires, tv-reclame, animatiefilms, rapportering en impactevaluatie. De opdracht is goed voor een geraamd bedrag 15 miljoen euro over 2 jaar (met een mogelijke verlenging tot 4 jaar).