Google is al een tijdje bezig met het digitaliseren van musea over de hele wereld. Nu kondigt het bedrijf aan dat het een samenwerking is aangegaan met meer dan vijftig natuurhistorische musea, waaronder het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel.

Bezoekers kunnen online door alle vaste zalen van het Brusselse museum kuieren en een selectie van de beste plekken in virtual reality bezoeken met een speciale bril. Daarnaast zijn vier thematische expo's gemaakt, onder meer over de iguanodonskeletten die op het einde van de 19de eeuw werden gevonden in de steenkoolmijn van Bernissart (Henegouwen). (Belga)

Bezoek via deze link rechtstreeks het Museum voor Natuurwetenschappen in Google Street View.

Google is al een tijdje bezig met het digitaliseren van musea over de hele wereld. Nu kondigt het bedrijf aan dat het een samenwerking is aangegaan met meer dan vijftig natuurhistorische musea, waaronder het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel.Bezoekers kunnen online door alle vaste zalen van het Brusselse museum kuieren en een selectie van de beste plekken in virtual reality bezoeken met een speciale bril. Daarnaast zijn vier thematische expo's gemaakt, onder meer over de iguanodonskeletten die op het einde van de 19de eeuw werden gevonden in de steenkoolmijn van Bernissart (Henegouwen). (Belga)Bezoek via deze link rechtstreeks het Museum voor Natuurwetenschappen in Google Street View.