In een tweet zegt de topman van Tesla Motors dat er op 17 oktober een 'productonthulling (onverwacht door de meesten)' zal komen, dit nog voor de Tesla/SolarCity-aankondiging op 28 oktober.

Musk gaat op 26 oktober de kwartaalresultaten van Tesla voorstellen. Op de 28e geeft hij meer uitleg over het zogenaamde solar roof, een dak dat gemaakt is van zonnepanelen en meteen de eerste samenwerking tussen Tesla en SolarCity.

De tweet van Musk is meteen voer voor speculatie. Zo zou het kunnen duiden op een tweede versie van Autopilot, de rij-assistent van Tesla, of om nieuwe aankondigingen rond de powerwall, de energie-opslagplaats voor thuis. Een nieuw Tesla-model lijkt onwaarschijnlijk. Model Y, de SUV van Tesla, komt immers pas eind 2017 of begin 2018 op de markt.

In een tweet zegt de topman van Tesla Motors dat er op 17 oktober een 'productonthulling (onverwacht door de meesten)' zal komen, dit nog voor de Tesla/SolarCity-aankondiging op 28 oktober.Musk gaat op 26 oktober de kwartaalresultaten van Tesla voorstellen. Op de 28e geeft hij meer uitleg over het zogenaamde solar roof, een dak dat gemaakt is van zonnepanelen en meteen de eerste samenwerking tussen Tesla en SolarCity.De tweet van Musk is meteen voer voor speculatie. Zo zou het kunnen duiden op een tweede versie van Autopilot, de rij-assistent van Tesla, of om nieuwe aankondigingen rond de powerwall, de energie-opslagplaats voor thuis. Een nieuw Tesla-model lijkt onwaarschijnlijk. Model Y, de SUV van Tesla, komt immers pas eind 2017 of begin 2018 op de markt.