Musk zegt dat hij het geld nodig heeft voor het geval hij verplicht zou worden om Twitter over te nemen. Het overnamebedrag bedraagt maar liefst 44 miljard dollar. De steenrijke entrepreneur is in een juridische strijd verwikkeld met het socialemediaplatform, nadat hij vorige maand aankondigde af te zien van de aankoop.

'Gedwongen verkoop vermijden'

Musk antwoordde bevestigend op een tweet die vroeg naar de verkoop van de Tesla-aandelen. 'Het is belangrijk om een gedwongen verkoop van Tesla te vermijden', voegde hij nog toe. Als de overname van Twitter niet zou doorgaan, is Musk van plan opnieuw aandelen in te kopen, klonk het nog.

Musk zegt dat hij het geld nodig heeft voor het geval hij verplicht zou worden om Twitter over te nemen. Het overnamebedrag bedraagt maar liefst 44 miljard dollar. De steenrijke entrepreneur is in een juridische strijd verwikkeld met het socialemediaplatform, nadat hij vorige maand aankondigde af te zien van de aankoop.Musk antwoordde bevestigend op een tweet die vroeg naar de verkoop van de Tesla-aandelen. 'Het is belangrijk om een gedwongen verkoop van Tesla te vermijden', voegde hij nog toe. Als de overname van Twitter niet zou doorgaan, is Musk van plan opnieuw aandelen in te kopen, klonk het nog.