Volgens Musk heeft Tesla de puzzel van autonoom rijden nagenoeg helemaal opgelost. 'Ik heb er vertrouwen in dat we nog voor het einde van 2020 de basisfunctionaliteit zullen hebben van autonoom rijden. Er zijn geen fundamentele uitdagingen meer', sprak hij.

Tesla is in een strijd verwikkeld met onder meer Waymo van Google-moeder Alphabet en Cruise van General Motors om de eerste 100 procent zelfrijdende auto te presenteren. Sommige modellen van Tesla die vandaag op de weg rijden, zijn wel al semi-autonoom.

Volgens Musk heeft Tesla de puzzel van autonoom rijden nagenoeg helemaal opgelost. 'Ik heb er vertrouwen in dat we nog voor het einde van 2020 de basisfunctionaliteit zullen hebben van autonoom rijden. Er zijn geen fundamentele uitdagingen meer', sprak hij.Tesla is in een strijd verwikkeld met onder meer Waymo van Google-moeder Alphabet en Cruise van General Motors om de eerste 100 procent zelfrijdende auto te presenteren. Sommige modellen van Tesla die vandaag op de weg rijden, zijn wel al semi-autonoom.