Sinds het nieuws over de overname bekend werd, heerst er chaos onder het personeelsbestand van Twitter. Topman Parag Agrawal ontsloeg een aantal hooggeplaatste managers en kondigde kostenbesparende maatregelen aan, al is er op dit moment geen sprake van een reorganisatie. Wel is er een personeelsstop aangekondigd.

Bezorgd

Twitter-medewerkers maken zich zorgen om de overname door Musk, die publiekelijk veel kritiek heeft geuit op het bedrijf, zowel op de features die Twitter aanbiedt als op beleidsmatige beslissingen die in het verleden genomen zijn.

Sinds het nieuws over de overname bekend werd, heerst er chaos onder het personeelsbestand van Twitter. Topman Parag Agrawal ontsloeg een aantal hooggeplaatste managers en kondigde kostenbesparende maatregelen aan, al is er op dit moment geen sprake van een reorganisatie. Wel is er een personeelsstop aangekondigd.Twitter-medewerkers maken zich zorgen om de overname door Musk, die publiekelijk veel kritiek heeft geuit op het bedrijf, zowel op de features die Twitter aanbiedt als op beleidsmatige beslissingen die in het verleden genomen zijn.