Musk liet aan medewerkers weten dat mensen alles moeten kunnen zeggen dat binnen de grenzen van de wet valt, maar dat berichten met een schandelijke inhoud niet zullen worden aanbevolen door de algoritmes van Twitter. 'We moeten een balans vinden tussen mensen laten zeggen wat ze willen en het platform aangenaam houden, anders gebruiken ze het simpelweg niet', zei Musk volgens een verslag dat online werd gezet.

Op vragen over een reorganisatie antwoordde Musk dat het bedrijf 'gezond moet worden'. 'Iedereen die overduidelijk een belangrijke bijdrage levert, hoeft zich nergens zorgen over te maken', aldus entrepreneur.

Musk liet aan medewerkers weten dat mensen alles moeten kunnen zeggen dat binnen de grenzen van de wet valt, maar dat berichten met een schandelijke inhoud niet zullen worden aanbevolen door de algoritmes van Twitter. 'We moeten een balans vinden tussen mensen laten zeggen wat ze willen en het platform aangenaam houden, anders gebruiken ze het simpelweg niet', zei Musk volgens een verslag dat online werd gezet.Op vragen over een reorganisatie antwoordde Musk dat het bedrijf 'gezond moet worden'. 'Iedereen die overduidelijk een belangrijke bijdrage levert, hoeft zich nergens zorgen over te maken', aldus entrepreneur.