De geïntegreerde oplossing bestaat volgens de Amerikaanse ondernemer uit zonnepanelen van SolarCity, een Tesla Powerwall 2.0 batterij en een Tesla lader.

Musk kondigde al eerder aan dat Tesla en SolarCity met een zonnedak bezig waren. De zonnepanelen vormen daarbij het hele dakoppervlak, het gaat dus niet om zonnepanelen op een dak.

Tesla is momenteel bezig Solar City over te nemen. Musk is directeur van Tesla en bestuursvoorzitter bij SolarCity. De geboren Zuid-Afrikaan ziet veel synergievoordelen tussen de beide bedrijven, maar een aantal aandeelhouders ligt dwars.

(ANP/WK)

De geïntegreerde oplossing bestaat volgens de Amerikaanse ondernemer uit zonnepanelen van SolarCity, een Tesla Powerwall 2.0 batterij en een Tesla lader.Musk kondigde al eerder aan dat Tesla en SolarCity met een zonnedak bezig waren. De zonnepanelen vormen daarbij het hele dakoppervlak, het gaat dus niet om zonnepanelen op een dak.Tesla is momenteel bezig Solar City over te nemen. Musk is directeur van Tesla en bestuursvoorzitter bij SolarCity. De geboren Zuid-Afrikaan ziet veel synergievoordelen tussen de beide bedrijven, maar een aantal aandeelhouders ligt dwars.(ANP/WK)