Het verlies nam toe met ruim 15 miljoen euro ten opzichte van 2014 terwijl de omzet met slechts dertig procent steeg tot 42 miljoen euro. Volgens de zakenkrant staat het bedrijf van rapperJay-Z een moeilijke tijd te wachten.

Tidal beleefde een bewogen jaar waarin het exlcusief de albums van supersterren zoals Beyoncé, Rihanna en Kanye West mocht aanbieden. In juni bereikte de dienst 4,2 miljoen betalende abonnees, beduidend meer dan de half miljoen leden die de dienst had begin 2015.

Maar Tidal heeft last van zware concurrentie. Zo heeft Spotify al ruim 30 miljoen betalende leden en het vorig jaar gelanceerde Apple Music 17 miljoen. Tidal wilde niet reageren op de cijfers.

(ANP/WK)

Het verlies nam toe met ruim 15 miljoen euro ten opzichte van 2014 terwijl de omzet met slechts dertig procent steeg tot 42 miljoen euro. Volgens de zakenkrant staat het bedrijf van rapperJay-Z een moeilijke tijd te wachten.Tidal beleefde een bewogen jaar waarin het exlcusief de albums van supersterren zoals Beyoncé, Rihanna en Kanye West mocht aanbieden. In juni bereikte de dienst 4,2 miljoen betalende abonnees, beduidend meer dan de half miljoen leden die de dienst had begin 2015.Maar Tidal heeft last van zware concurrentie. Zo heeft Spotify al ruim 30 miljoen betalende leden en het vorig jaar gelanceerde Apple Music 17 miljoen. Tidal wilde niet reageren op de cijfers.(ANP/WK)