MyHeritage biedt de mogelijkheid om familiestambomen te maken en in archieven te zoeken naar verwanten. Wereldwijd hebben 96 miljoen mensen zich geregistreerd bij de site. Gebruikers kunnen ook een DNA-monster opsturen voor analyse, iets wat 1,4 miljoen mensen hebben gedaan. Volgens MyHeritage worden deze gegevens apart opgeslagen en zijn ze niet bij de hack buitgemaakt.

MyHeritage zegt geen aanwijzingen te hebben dat de dieven de gestolen gegevens hebben gebruikt. Het bedrijf adviseert iedereen zijn wachtwoorden te veranderen.

Update: De gestolen gegevens bevatten gehashte wachtwoorden, niet de wachtwoorden zelf.

MyHeritage biedt de mogelijkheid om familiestambomen te maken en in archieven te zoeken naar verwanten. Wereldwijd hebben 96 miljoen mensen zich geregistreerd bij de site. Gebruikers kunnen ook een DNA-monster opsturen voor analyse, iets wat 1,4 miljoen mensen hebben gedaan. Volgens MyHeritage worden deze gegevens apart opgeslagen en zijn ze niet bij de hack buitgemaakt.MyHeritage zegt geen aanwijzingen te hebben dat de dieven de gestolen gegevens hebben gebruikt. Het bedrijf adviseert iedereen zijn wachtwoorden te veranderen. Update: De gestolen gegevens bevatten gehashte wachtwoorden, niet de wachtwoorden zelf.