Het crowdfundingplatform is het grootste op de Belgische markt en wil uitbreiden naar de rest van Europa. Het internetbedrijf van onder meer José Zurstrassen wil vanavond in minder dan een uur tijd 1 miljoen vers kapitaal ophalen. Als het lukt zal het de grootste crowdfundingcampagne in België ooit zijn - en dat ook nog een in recordtijd.

Onlangs haalde het crowdfundig-platform al eens drie miljoen euro op om zijn Europese plannen mee te kunnen bekostigen. De 1 miljoen die vanavond opgehaald moet worden zal hier een aanvulling op zijn. Het doel is om het platform ook in Frankrijk, Nederland, Italië, Zwitserland en Polen te lanceren.

Het crowdfundingplatform is het grootste op de Belgische markt en wil uitbreiden naar de rest van Europa. Het internetbedrijf van onder meer José Zurstrassen wil vanavond in minder dan een uur tijd 1 miljoen vers kapitaal ophalen. Als het lukt zal het de grootste crowdfundingcampagne in België ooit zijn - en dat ook nog een in recordtijd. Onlangs haalde het crowdfundig-platform al eens drie miljoen euro op om zijn Europese plannen mee te kunnen bekostigen. De 1 miljoen die vanavond opgehaald moet worden zal hier een aanvulling op zijn. Het doel is om het platform ook in Frankrijk, Nederland, Italië, Zwitserland en Polen te lanceren.