Door de coronamaatregelen verloopt de editie van het bouwsalon dit jaar noodgedwongen volledig virtueel. Batibouw ging zaterdag van start en loopt door tot volgende zondag, 7 maart. De website van de beurs kampt echter met capaciteitsproblemen, zegt organisator Frédéric François. Het platform kan niet volgen als er te veel mensen tegelijkertijd online zijn.

Mogelijk met een dag verlengd

Zaterdag hadden zich ook al problemen voorgedaan en uiteindelijk werd besloten om de ontwikkelaars de kans te geven het probleem op te lossen en het platform niet open te stellen.

De exposanten reageren naar verluidt begripvol. 'Zij geven er de voorkeur aan dat de start wordt uitgesteld en dat de site volledig operationeel is, in plaats van een computersysteem te hebben dat vastloopt', klinkt het. In de loop van deze week wordt bekeken of de bouwbeurs eventueel met een dag verlengd kan worden om de sluiting van zondag te compenseren.

Door de coronamaatregelen verloopt de editie van het bouwsalon dit jaar noodgedwongen volledig virtueel. Batibouw ging zaterdag van start en loopt door tot volgende zondag, 7 maart. De website van de beurs kampt echter met capaciteitsproblemen, zegt organisator Frédéric François. Het platform kan niet volgen als er te veel mensen tegelijkertijd online zijn.Zaterdag hadden zich ook al problemen voorgedaan en uiteindelijk werd besloten om de ontwikkelaars de kans te geven het probleem op te lossen en het platform niet open te stellen.De exposanten reageren naar verluidt begripvol. 'Zij geven er de voorkeur aan dat de start wordt uitgesteld en dat de site volledig operationeel is, in plaats van een computersysteem te hebben dat vastloopt', klinkt het. In de loop van deze week wordt bekeken of de bouwbeurs eventueel met een dag verlengd kan worden om de sluiting van zondag te compenseren.