Door een softwareprobleem met een router bij Telenet ondervonden grote klanten vannacht tussen 2 en 5 uur technische problemen met het telefoon- en internetverkeer.
"Het probleem is sinds 05.15 uur opgelost", zo meldt woordvoerder Stefan Coenjaerts aan Belga. De storing liet zich voornamelijk rond Gent voelen en trof de zogenaamde business-klanten, bedrijven en grote organisaties met veel verbindingen, en niet de residentiële klanten. Zo was onder meer het ziekenhuis AZ Nicolaas onbereikbaar.

Het telecombedrijf onderzoekt nog de oorsprong van het probleem, luidt het. (Belga)

Door een softwareprobleem met een router bij Telenet ondervonden grote klanten vannacht tussen 2 en 5 uur technische problemen met het telefoon- en internetverkeer. "Het probleem is sinds 05.15 uur opgelost", zo meldt woordvoerder Stefan Coenjaerts aan Belga. De storing liet zich voornamelijk rond Gent voelen en trof de zogenaamde business-klanten, bedrijven en grote organisaties met veel verbindingen, en niet de residentiële klanten. Zo was onder meer het ziekenhuis AZ Nicolaas onbereikbaar.Het telecombedrijf onderzoekt nog de oorsprong van het probleem, luidt het. (Belga)