Nallian kreeg eerder dit jaar al een subsidie van het IWT ter waarde van 185.000 euro. Nu komt de injectie van het Nederlandse Newion Investment uit Heerenveen.

Met het geld kan het bedrijf zijn operationele reikwijdte uitbreiden, zijn groei versnellen en meer verkoop- en marketingmiddelen inzetten.

Nallian heeft een business collaboration platform. Dat brengt zakenpartners met elkaar in verbinding via de cloud die zo ook in real time gegevens kunnen uitwisselen. Naar eigen zeggen trekt het platform zo'n twintig bedrijven per week aan.

Nallian kreeg eerder dit jaar al een subsidie van het IWT ter waarde van 185.000 euro. Nu komt de injectie van het Nederlandse Newion Investment uit Heerenveen.Met het geld kan het bedrijf zijn operationele reikwijdte uitbreiden, zijn groei versnellen en meer verkoop- en marketingmiddelen inzetten.Nallian heeft een business collaboration platform. Dat brengt zakenpartners met elkaar in verbinding via de cloud die zo ook in real time gegevens kunnen uitwisselen. Naar eigen zeggen trekt het platform zo'n twintig bedrijven per week aan.