De Nederlander Martin Maurits wordt de nieuwe verkoopsdirecteur van BT Benelux. Hij komt van Getronics.

De 49-jarige Martin Maurits vervangt Dave Rhodes die bij BT een andere fuctie krijgt. Rhodes was zes jaar lang verkoopsdirecteur bij BT België. Bas Burger, de nieuwe baas van BT Benelux heeft met de Nederlander Maurits een ex-collega van KPN aangetrokken. Martin Maurits is een economist en werkte van '98 tot 2004 bij de Nederlandse dominante operator KPN. Vervolgens ging hij bij Getronics PinkRoccade aan de slag als directeur voor de publieke sector. Sinds mei 2006 was hij er global program director.

Jean-Christophe Armslag, die tot mei van dit jaar, bij BT België sales manager was voor de publieke sector, is sinds kort verkoopsdirecteur bij het servicesbedrijf Serco. Ook daar zal hij zich vooral op overheden toeleggen.

De Nederlander Martin Maurits wordt de nieuwe verkoopsdirecteur van BT Benelux. Hij komt van Getronics. De 49-jarige Martin Maurits vervangt Dave Rhodes die bij BT een andere fuctie krijgt. Rhodes was zes jaar lang verkoopsdirecteur bij BT België. Bas Burger, de nieuwe baas van BT Benelux heeft met de Nederlander Maurits een ex-collega van KPN aangetrokken. Martin Maurits is een economist en werkte van '98 tot 2004 bij de Nederlandse dominante operator KPN. Vervolgens ging hij bij Getronics PinkRoccade aan de slag als directeur voor de publieke sector. Sinds mei 2006 was hij er global program director. Jean-Christophe Armslag, die tot mei van dit jaar, bij BT België sales manager was voor de publieke sector, is sinds kort verkoopsdirecteur bij het servicesbedrijf Serco. Ook daar zal hij zich vooral op overheden toeleggen.