De rechter acht bewezen dat de man tussen 2011 en 2014 bijna een miljoen euro bij het niet nader genoemde bedrijf heeft verduisterd. De man moet het verduisterde bedrijf volledig terugbetalen aan zijn voormalig werkgever.

Dit meldt Rechtspraak.nl. De man wist geld te verduisteren door zijn eigen bankrekeningnummer te vermelden op crediteurenkaarten van het ICT-bedrijf. Een flink aantal betalingen aan het ICT-bedrijf werden hierdoor op de rekening van het voormalig hoofd administratie overgemaakt. Nadat de verduistering werd ontdekt vluchtte de man naar het buitenland en was hij lange tijd voortvluchtig.

De man werd eerder al veroordeeld tot 30 maanden cel voor het oplichten van een werkgever tussen 2007 en 2010, waarbij miljoenen euro's werden buitgemaakt.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

De rechter acht bewezen dat de man tussen 2011 en 2014 bijna een miljoen euro bij het niet nader genoemde bedrijf heeft verduisterd. De man moet het verduisterde bedrijf volledig terugbetalen aan zijn voormalig werkgever.Dit meldt Rechtspraak.nl. De man wist geld te verduisteren door zijn eigen bankrekeningnummer te vermelden op crediteurenkaarten van het ICT-bedrijf. Een flink aantal betalingen aan het ICT-bedrijf werden hierdoor op de rekening van het voormalig hoofd administratie overgemaakt. Nadat de verduistering werd ontdekt vluchtte de man naar het buitenland en was hij lange tijd voortvluchtig.De man werd eerder al veroordeeld tot 30 maanden cel voor het oplichten van een werkgever tussen 2007 en 2010, waarbij miljoenen euro's werden buitgemaakt.In samenwerking met Dutch IT-Channel.