De Britse NCC Group neemt het bedrijf, inclusief het management, over. Fox-IT bestaat sinds 1999, bestaat uit 220 werknemers actief in 20 landen. In ons land zijn ze vooral bekend als het team dat Proximus enkele jaren geleden bijstond toen het bedrijf werd gehackt.

Het nieuwe moederbedrijf telt 1.500 mensen en is actief in dertig landen. Met de overname hoopt het Nederlandse management de groei te versnellen.

Fox-IT wordt geleid door ceo en medeoprichter Menno van der Marel. Andere eigenaars zijn Ronald Prins en Ad scheepbouwer, ex bestuursvoorzitter van KPN, die zich enkele jaren geleden inkocht.

De Britse NCC Group neemt het bedrijf, inclusief het management, over. Fox-IT bestaat sinds 1999, bestaat uit 220 werknemers actief in 20 landen. In ons land zijn ze vooral bekend als het team dat Proximus enkele jaren geleden bijstond toen het bedrijf werd gehackt.Het nieuwe moederbedrijf telt 1.500 mensen en is actief in dertig landen. Met de overname hoopt het Nederlandse management de groei te versnellen.Fox-IT wordt geleid door ceo en medeoprichter Menno van der Marel. Andere eigenaars zijn Ronald Prins en Ad scheepbouwer, ex bestuursvoorzitter van KPN, die zich enkele jaren geleden inkocht.