De Nederlandse netwerkintegrator Infradata heeft een kantoor geopend in Mechelen. Als managing director duikt Erwin Dirckx op, die eind vorig jaar na een meningsverschil bij Quantum ICT vertrok.

Infradata, opgestart in 2004 in Leiden, richt zich op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor telecomoperatoren en serviceproviders. Het bedrijf heeft ook al een filiaal in Groot-Brittannië. De opstart in Mechelen noemt de firma het gevolg van de toenemend vraag vanuit België en Luxemburg.

Erwin Dirckx wordt de managing director van het nieuwe Infradata-filiaal. Dirckx is de oprichter van het vroegere CommSwitch, dat na de fusie met Telbel (de Belgische tak van Téléphonie Luxembourg) veranderde in Quantum ICT. Dirckx vertrok er eind vorig jaar na een meningsverschil met Telbel-baas Pierre-André Guillaume.

De Nederlandse netwerkintegrator Infradata heeft een kantoor geopend in Mechelen. Als managing director duikt Erwin Dirckx op, die eind vorig jaar na een meningsverschil bij Quantum ICT vertrok. Infradata, opgestart in 2004 in Leiden, richt zich op het ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren van Next Generation Networks voor telecomoperatoren en serviceproviders. Het bedrijf heeft ook al een filiaal in Groot-Brittannië. De opstart in Mechelen noemt de firma het gevolg van de toenemend vraag vanuit België en Luxemburg. Erwin Dirckx wordt de managing director van het nieuwe Infradata-filiaal. Dirckx is de oprichter van het vroegere CommSwitch, dat na de fusie met Telbel (de Belgische tak van Téléphonie Luxembourg) veranderde in Quantum ICT. Dirckx vertrok er eind vorig jaar na een meningsverschil met Telbel-baas Pierre-André Guillaume.