Ed Schravesande, de verkoopsdirecteur van Colt Telecom Nederland neemt ad interim de job over van zijn Belgische collega Stephane Hulin. Die heeft het bedrijf in onderling overleg verlaten.

Het vertrek van Stephane Hulin wordt bevestigd door managing director Ronny De Goedt die [pas aan het roer staat van Colt Telecom België en Luxemburg].

Er wordt extern gekeken naar een opvolger van Stephane Hulin. Die werkte sinds bijna anderhalf jaar voor Colt Telecom. Voordien was hij te vinden bij Verizon Business, Infonet en Belgacom.

Ed Schravesande, de verkoopsdirecteur van Colt Telecom Nederland neemt ad interim de job over van zijn Belgische collega Stephane Hulin. Die heeft het bedrijf in onderling overleg verlaten. Het vertrek van Stephane Hulin wordt bevestigd door managing director Ronny De Goedt die [pas aan het roer staat van Colt Telecom België en Luxemburg]. Er wordt extern gekeken naar een opvolger van Stephane Hulin. Die werkte sinds bijna anderhalf jaar voor Colt Telecom. Voordien was hij te vinden bij Verizon Business, Infonet en Belgacom.