Caine Monroy is een jongetje uit Los Angeles, dat een complete 'game arcade' in karton bouwde, inclusief een ticketsysteem (met security!), bonnetjes en prijzen.

Zijn allereerste (en tot dan toe enige) bezoeker - Nirvan Mullick - was zo onder de indruk dat hij er een filmpje over draaide en online plaatste. Op enkele dagen tijd is dat al meer dan een miljoen keer bekeken. En toegegeven, het is een ronduit lekker ouderwets hartverwarmend stukje film. Zo eentje dat je beter niet zonder een stevige doos papieren zakdoekjes bij de hand bekijkt.

Immers, Mullick organiseerde een 'flashmob' om Caine een hart onder de riem te steken met wat meer bezoekers en hem meteen ook de mooiste dag van zijn leven te bezorgen. Ondertussen hebben ook andere media Caine een bezoekje gebracht, met toch al één gelukkig resultaat voor de jongen: zijn verdere opleiding (hij zou graag later 'games' willen ontwikkelen) is financieel verzekerd. Natuurlijk heeft Caine's Arcade ondertussen ook al een eigen Facebook-pagina, voor de belangstellenden.

Caine Monroy is een jongetje uit Los Angeles, dat een complete 'game arcade' in karton bouwde, inclusief een ticketsysteem (met security!), bonnetjes en prijzen. Zijn allereerste (en tot dan toe enige) bezoeker - Nirvan Mullick - was zo onder de indruk dat hij er een filmpje over draaide en online plaatste. Op enkele dagen tijd is dat al meer dan een miljoen keer bekeken. En toegegeven, het is een ronduit lekker ouderwets hartverwarmend stukje film. Zo eentje dat je beter niet zonder een stevige doos papieren zakdoekjes bij de hand bekijkt. Immers, Mullick organiseerde een 'flashmob' om Caine een hart onder de riem te steken met wat meer bezoekers en hem meteen ook de mooiste dag van zijn leven te bezorgen. Ondertussen hebben ook andere media Caine een bezoekje gebracht, met toch al één gelukkig resultaat voor de jongen: zijn verdere opleiding (hij zou graag later 'games' willen ontwikkelen) is financieel verzekerd. Natuurlijk heeft Caine's Arcade ondertussen ook al een eigen Facebook-pagina, voor de belangstellenden.