De kleine versie van Nintendo's spelconsole uit de jaren tachtig werd eind vorig jaar uitgebracht. Door de lage prijs en het hoge nostalgiegevoel was het meteen een succes waardoor het toestel vrijwel meteen uitverkocht raakte.

Vorige week liet Nintendo al verstaan dat het toestel in de VS niet langer zou geleverd worden. Intussen bevestigt een woordvoerder aan Eurogamer dat ook in Europa en de rest van de wereld de console niet langer wordt verkocht.

Toch wil Nintendo niet spreken van een definitief einde. "Als de productie in de toekomst wordt verdergezet, zullen we hierover een update brengen op onze website." Klinkt het tegenover Eurogamer.

De kleine versie van Nintendo's spelconsole uit de jaren tachtig werd eind vorig jaar uitgebracht. Door de lage prijs en het hoge nostalgiegevoel was het meteen een succes waardoor het toestel vrijwel meteen uitverkocht raakte.Vorige week liet Nintendo al verstaan dat het toestel in de VS niet langer zou geleverd worden. Intussen bevestigt een woordvoerder aan Eurogamer dat ook in Europa en de rest van de wereld de console niet langer wordt verkocht.Toch wil Nintendo niet spreken van een definitief einde. "Als de productie in de toekomst wordt verdergezet, zullen we hierover een update brengen op onze website." Klinkt het tegenover Eurogamer.