Door het vrijgeven van Weave kunnen nu ook andere bedrijven hun apparatuur direct laten communiceren met de spullen van NEST. Bijvoorbeeld de deurcamera, die laat zien wat er voor de voordeur van een connected home allemaal gebeurt. Bedrijven als August, Mimo, Petnet, Philips Hue en Skybell lanceren al de eerste integraties met Nest Cam.

Slot

Slotenfabrikant Yale heeft al aangekondigd dat zijn nieuwe sloten een interface krijgen naar NEST. Op basis van Weave wordt een nieuwe serie sloten op de markt gebracht onder de naam Linus Lock. Dit is het eerste met het internet verbonden huisslot dat het de bewoners mogelijk maakt om te controleren of de deur open of dicht is, wachtwoorden aan te maken met verschillende toegangsniveaus voor familieleden en gasten en te zien wanneer die binnenkwamen en naar buiten gingen. Het slot wordt bediend via de app van NEST.

Bron: Automatiseringgids

Door het vrijgeven van Weave kunnen nu ook andere bedrijven hun apparatuur direct laten communiceren met de spullen van NEST. Bijvoorbeeld de deurcamera, die laat zien wat er voor de voordeur van een connected home allemaal gebeurt. Bedrijven als August, Mimo, Petnet, Philips Hue en Skybell lanceren al de eerste integraties met Nest Cam. SlotSlotenfabrikant Yale heeft al aangekondigd dat zijn nieuwe sloten een interface krijgen naar NEST. Op basis van Weave wordt een nieuwe serie sloten op de markt gebracht onder de naam Linus Lock. Dit is het eerste met het internet verbonden huisslot dat het de bewoners mogelijk maakt om te controleren of de deur open of dicht is, wachtwoorden aan te maken met verschillende toegangsniveaus voor familieleden en gasten en te zien wanneer die binnenkwamen en naar buiten gingen. Het slot wordt bediend via de app van NEST. Bron: Automatiseringgids