Opslagspecialist NetApp neemt Akorri over, specialist in software voor datacenterbeheer.

De technologie van het Amerikaanse Akorri zorgt ervoor dat klanten bottlenecks in de performantie van hun datacenter kunnen identificeren en hun opslagcapaciteit beter kunnen plannen. Het bedrijf, opgericht in 2005, verdubbelde zijn klantenbestand in het voorbije jaar.

Met hun beider technologie willen Netapp en Akorri eindgebruikers tools aanbieden voor het automatiseren en analyseren van hun gedeelde it-infrastructuren. De Akorri-tools vallen voortaan onder het OnCommand-portfolio van Netapp.

Een overnameprijs werd niet meegedeeld. In het vierde kwartaal van het boekjaar van NetApp wordt de overname waarschijnlijk afgerond.

Opslagspecialist NetApp neemt Akorri over, specialist in software voor datacenterbeheer. De technologie van het Amerikaanse Akorri zorgt ervoor dat klanten bottlenecks in de performantie van hun datacenter kunnen identificeren en hun opslagcapaciteit beter kunnen plannen. Het bedrijf, opgericht in 2005, verdubbelde zijn klantenbestand in het voorbije jaar. Met hun beider technologie willen Netapp en Akorri eindgebruikers tools aanbieden voor het automatiseren en analyseren van hun gedeelde it-infrastructuren. De Akorri-tools vallen voortaan onder het OnCommand-portfolio van Netapp. Een overnameprijs werd niet meegedeeld. In het vierde kwartaal van het boekjaar van NetApp wordt de overname waarschijnlijk afgerond.