Onder meer de series Marco Polo en Daredevil zullen in de betere beeldkwaliteit aangeboden worden. In HDR krijg je een contrastrijker beeld, waarmee zowel de donkere als lichte delen beter weergegeven worden.

De kans is groot dat je televisie dit formaat nog niet aankan, maar voor de introductie van HDR in de huiskamer is het goed dat er al content bestaat, zodat het daadwerkelijk zin heeft om een televisie met die specificaties aan te schaffen. Netflix loopt ook al lange voorop met het aanbod aan 4K-content.

Omdat HDR een zeer groot bestandsformaat heeft, heeft het bedrijf aan compressie-algoritmes gewerkt waarmee het verbruik van bandbreedte beperkt kan worden. Hierdoor zou ook bij een beperkte internetsnelheid de film of serie niet moeten haperen omdat hij moet bufferen.

Verder kondigde het bedrijf aan 30 nieuwe eigen series en/of films uit te gaan brengen, naast de bestaande series als House of Cards en Orange Is The New Black. Daarbij komt er ook meer aanbod dat zich op kinderen richt.

Voor mensen die gebruikmaken van een Chromecast zal het bedrijf een tweede scherm invoeren. Hiermee kan je snel achtergrondinformatie opzoeken over de film, serie of documentaire die je aan het kijken bent.

Onder meer de series Marco Polo en Daredevil zullen in de betere beeldkwaliteit aangeboden worden. In HDR krijg je een contrastrijker beeld, waarmee zowel de donkere als lichte delen beter weergegeven worden. De kans is groot dat je televisie dit formaat nog niet aankan, maar voor de introductie van HDR in de huiskamer is het goed dat er al content bestaat, zodat het daadwerkelijk zin heeft om een televisie met die specificaties aan te schaffen. Netflix loopt ook al lange voorop met het aanbod aan 4K-content.Omdat HDR een zeer groot bestandsformaat heeft, heeft het bedrijf aan compressie-algoritmes gewerkt waarmee het verbruik van bandbreedte beperkt kan worden. Hierdoor zou ook bij een beperkte internetsnelheid de film of serie niet moeten haperen omdat hij moet bufferen.Verder kondigde het bedrijf aan 30 nieuwe eigen series en/of films uit te gaan brengen, naast de bestaande series als House of Cards en Orange Is The New Black. Daarbij komt er ook meer aanbod dat zich op kinderen richt.Voor mensen die gebruikmaken van een Chromecast zal het bedrijf een tweede scherm invoeren. Hiermee kan je snel achtergrondinformatie opzoeken over de film, serie of documentaire die je aan het kijken bent.