Behalve in België gaat de streamingdienst op die datum ook van start in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland en Luxemburg. Disney+ maakte ook de abonnementsprijs bekend voor de Belgische markt: 6,99 euro per maand of 69,99 euro voor een jaarabonnement.

Nieuwe producties

Disney+ biedt abonnees toegang tot de uitgebreide bibliotheek aan films en series uit de stal van The Walt Disney Company, waar ook Pixar, Marvel, Star Wars-producent Lucas Film en National Geographic onder vallen. Het bedrijf heeft zelf ook nieuwe producties gemaakt; vooral de Star Wars-serie The Mandalorian bleek daarbij erg populair.

Disney+ werd in november vorig jaar eerst gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en - opvallend - Nederland, waarna Australië en Nieuw-Zeeland volgden.

Behalve in België gaat de streamingdienst op die datum ook van start in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland en Luxemburg. Disney+ maakte ook de abonnementsprijs bekend voor de Belgische markt: 6,99 euro per maand of 69,99 euro voor een jaarabonnement.Disney+ biedt abonnees toegang tot de uitgebreide bibliotheek aan films en series uit de stal van The Walt Disney Company, waar ook Pixar, Marvel, Star Wars-producent Lucas Film en National Geographic onder vallen. Het bedrijf heeft zelf ook nieuwe producties gemaakt; vooral de Star Wars-serie The Mandalorian bleek daarbij erg populair.Disney+ werd in november vorig jaar eerst gelanceerd in de Verenigde Staten, Canada en - opvallend - Nederland, waarna Australië en Nieuw-Zeeland volgden.