Sokken die merken dat je in slaap valt en vervolgens uw televisie pauzeren; het is een musthave voor de echte binge-watchers. De streamingdienst komt met een stappenplan hoe je de sokken zelf kunt maken. Breipatronen zijn op de site te vinden van de series Bloodline, BoJack Horseman en Derek.

Andere benodigdheden zijn onder meer: een Arduino-microcontroller, IR LED's, een batterij, bewegingssensor en een stuk vilt.

Netflix verkoopt de sokken zelf niet, dus het is een echte doe-het-zelf klus. Maar dan kan je wel nóg rustiger aan een serie beginnen.

(WK)

Sokken die merken dat je in slaap valt en vervolgens uw televisie pauzeren; het is een musthave voor de echte binge-watchers. De streamingdienst komt met een stappenplan hoe je de sokken zelf kunt maken. Breipatronen zijn op de site te vinden van de series Bloodline, BoJack Horseman en Derek.Andere benodigdheden zijn onder meer: een Arduino-microcontroller, IR LED's, een batterij, bewegingssensor en een stuk vilt. Netflix verkoopt de sokken zelf niet, dus het is een echte doe-het-zelf klus. Maar dan kan je wel nóg rustiger aan een serie beginnen.(WK)