Dit jaar wederom geen ict-bedrijf bij de finalisten van 'Onderneming van het Jaar'. Netlog won wel de 'Prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming'.

De Turnhoutse speelkaartenproducent Cartamundi won dit jaar aan Vlaamse kant de prijs voor 'Onderneming van het Jaar', die jaarlijks door Ernst & Young wordt georganiseerd. Helaas waren geen ict- of technologiebedrijven bij de finalisten te bespeuren, maar dat werd dan weer ruimschoots goedgemaakt door Netlog.

Dat bedrijfje, bekend van de gelijknamige populaire sociale netwerksite, mocht de 'Prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming' ontvangen. Die prijs wordt voor het vierde jaar op rij wordt uitgereikt en gaat telkens naar een 'eerstegeneratiebedrijf' dat een sterke groei kent en zich duidelijk profileert op vlak van competitiviteit, innovatie, internationalisatie, ondernemerschap, verantwoord bestuur en visie. Netlog is in goed gezelschap, want het volgt Financial Architects, Transics en Televic op.

De Franstalige versie van het event, l'Entreprise de l'Année, vindt vanavond plaats. Ook daar geen ict-bedrijven bij de finalisten.

Dit jaar wederom geen ict-bedrijf bij de finalisten van 'Onderneming van het Jaar'. Netlog won wel de 'Prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming'. De Turnhoutse speelkaartenproducent Cartamundi won dit jaar aan Vlaamse kant de prijs voor 'Onderneming van het Jaar', die jaarlijks door Ernst & Young wordt georganiseerd. Helaas waren geen ict- of technologiebedrijven bij de finalisten te bespeuren, maar dat werd dan weer ruimschoots goedgemaakt door Netlog. Dat bedrijfje, bekend van de gelijknamige populaire sociale netwerksite, mocht de 'Prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming' ontvangen. Die prijs wordt voor het vierde jaar op rij wordt uitgereikt en gaat telkens naar een 'eerstegeneratiebedrijf' dat een sterke groei kent en zich duidelijk profileert op vlak van competitiviteit, innovatie, internationalisatie, ondernemerschap, verantwoord bestuur en visie. Netlog is in goed gezelschap, want het volgt Financial Architects, Transics en Televic op. De Franstalige versie van het event, l'Entreprise de l'Année, vindt vanavond plaats. Ook daar geen ict-bedrijven bij de finalisten.