Het Belgische sociale netwerkbedrijf Netlog is op zoek naar een strategische partner "om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen".

Dat staat te lezen in de krant De Tijd. Netlog groeit nog altijd snel. Het sociale netwerk telt vandaag ruim 70 miljoen leden. Vooral in het jongerensegment staat het bedrijf in Europa erg sterk. Deze zomer meldde ceo Lorenz Bogaert al dat Netlog met zijn gamingplatform Gatcha! wil uitbreiden naar de VS.

Maar het bedrijf wil verder 'verbreden'. Alleen stellen de eigenaars zich de vraag of ze dat zelf moeten doen - "we kúnnen het zelf" klinkt het - of ze daarvoor veeleer een partner moeten zoeken. Uiteindelijk is deze zomer toch ING aangesproken om op zoek te gaan naar die partner. Volgens De Tijd zou een groot mediabedrijf alvast even geïnteresseerd zijn geweest, maar uiteindelijk toch zijn afgehaakt. De zoektocht naar een partner gaat dus verder. Maar, zo wordt nog eens benadrukt, "Netlog staat niet te koop".

Het Belgische sociale netwerkbedrijf Netlog is op zoek naar een strategische partner "om het bedrijf naar een volgend niveau te tillen". Dat staat te lezen in de krant De Tijd. Netlog groeit nog altijd snel. Het sociale netwerk telt vandaag ruim 70 miljoen leden. Vooral in het jongerensegment staat het bedrijf in Europa erg sterk. Deze zomer meldde ceo Lorenz Bogaert al dat Netlog met zijn gamingplatform Gatcha! wil uitbreiden naar de VS. Maar het bedrijf wil verder 'verbreden'. Alleen stellen de eigenaars zich de vraag of ze dat zelf moeten doen - "we kúnnen het zelf" klinkt het - of ze daarvoor veeleer een partner moeten zoeken. Uiteindelijk is deze zomer toch ING aangesproken om op zoek te gaan naar die partner. Volgens De Tijd zou een groot mediabedrijf alvast even geïnteresseerd zijn geweest, maar uiteindelijk toch zijn afgehaakt. De zoektocht naar een partner gaat dus verder. Maar, zo wordt nog eens benadrukt, "Netlog staat niet te koop".