De Japanse elektronicareus Sony heeft aangekondigd dat de onlinediensten PlayStation Network en Qriocity woensdag weer beschikbaar zullen zijn in Japan. Dat betekent de laatste stap in de heropstart van de systemen na een aanval door internetpiraten in april.

De groep herlanceerde zijn netwerk al overal, behalve in Japan. Op 20 april werd het systeem stilgelegd nadat hackers persoonsgegevans van zowat 100 miljoen klanten hadden gestolen. Daarbij zouden ze namen, adressen, telefoonnummers en wachtwoorden van gebruikers buit hebben gemaakt.

Bron: Belga

De Japanse elektronicareus Sony heeft aangekondigd dat de onlinediensten PlayStation Network en Qriocity woensdag weer beschikbaar zullen zijn in Japan. Dat betekent de laatste stap in de heropstart van de systemen na een aanval door internetpiraten in april. De groep herlanceerde zijn netwerk al overal, behalve in Japan. Op 20 april werd het systeem stilgelegd nadat hackers persoonsgegevans van zowat 100 miljoen klanten hadden gestolen. Daarbij zouden ze namen, adressen, telefoonnummers en wachtwoorden van gebruikers buit hebben gemaakt. Bron: Belga