Expositiecentrum Brussels Expo heeft TelelinQ-dochter Newtel gekozen voor de exploitatie van de telefoonlijnen van de exposanten.

Het gaat om de uitbating van een paar duizend (analoge en DECT) telefoonaansluitingen per jaar. De bedoeling is dat de exposanten vanaf begin volgend jaar hun lijnen eenvoudig kunnen bestellen en opvolgen via een website. Ook zorgt Newtel voor flexibele facturatie- en prepaid-oplossingen. "Nog voor de aanvang van de beurs zal de exposant zicht hebben op het kostenplaatje", klinkt het bij Newtel.

BrusselsExpo had al een Siemens HiPath 4000-platform in huis. "Dat is een hybride oplossing, dus dat maakt het perfect mogelijk om daar in de toekomst op verder te bouwen, desgewenst ook met ip-telefonie", vertelt ons account manager Dirk Raes.

Het contract zat voordien bij Belgacom. Financiële details werden niet meegedeeld. "Maar", zo wil Raes nog wel kwijt. "het was een initiële vraag van Brussels Expo om de kosten te verlagen. En daaraan hebben we voldaan."

Expositiecentrum Brussels Expo heeft TelelinQ-dochter Newtel gekozen voor de exploitatie van de telefoonlijnen van de exposanten. Het gaat om de uitbating van een paar duizend (analoge en DECT) telefoonaansluitingen per jaar. De bedoeling is dat de exposanten vanaf begin volgend jaar hun lijnen eenvoudig kunnen bestellen en opvolgen via een website. Ook zorgt Newtel voor flexibele facturatie- en prepaid-oplossingen. "Nog voor de aanvang van de beurs zal de exposant zicht hebben op het kostenplaatje", klinkt het bij Newtel. BrusselsExpo had al een Siemens HiPath 4000-platform in huis. "Dat is een hybride oplossing, dus dat maakt het perfect mogelijk om daar in de toekomst op verder te bouwen, desgewenst ook met ip-telefonie", vertelt ons account manager Dirk Raes. Het contract zat voordien bij Belgacom. Financiële details werden niet meegedeeld. "Maar", zo wil Raes nog wel kwijt. "het was een initiële vraag van Brussels Expo om de kosten te verlagen. En daaraan hebben we voldaan."