JOJO Systems veranderde afgelopen weekend van eigenaar waarbij de broers Jo en Raf Janssen hun aandelen doorverkopen aan de Nextel groep. Wel blijven de twee nog enkele jaren aan boord. De leiding zelf komt in handen van Luc Jansen.

"Deze overname past ook perfect binnen de groeistrategie van Nextel. JOJO Systems is een gezond bedrijf dat qua spirit sterk vergelijkbaar is met Nextel en bovendien ook een zeer sterke focus heeft op kwalitatieve diensten", zegt Peter Roelens, CEO van Nextel, in een verklaring.

JOJO opereert vanuit Opglabbeek en focust zich op beveiliging en telecom. Het bedrijf heeft een omzet van rond de 4 miljoen euro en telt 28 medewerkers. Nextel is al 18 jaar partner en leverancier van het bedrijf, waardoor een overname volgens het bedrijf voor de hand ligt.

JOJO Systems veranderde afgelopen weekend van eigenaar waarbij de broers Jo en Raf Janssen hun aandelen doorverkopen aan de Nextel groep. Wel blijven de twee nog enkele jaren aan boord. De leiding zelf komt in handen van Luc Jansen."Deze overname past ook perfect binnen de groeistrategie van Nextel. JOJO Systems is een gezond bedrijf dat qua spirit sterk vergelijkbaar is met Nextel en bovendien ook een zeer sterke focus heeft op kwalitatieve diensten", zegt Peter Roelens, CEO van Nextel, in een verklaring.JOJO opereert vanuit Opglabbeek en focust zich op beveiliging en telecom. Het bedrijf heeft een omzet van rond de 4 miljoen euro en telt 28 medewerkers. Nextel is al 18 jaar partner en leverancier van het bedrijf, waardoor een overname volgens het bedrijf voor de hand ligt.