Het gaat om een raamcontract, dus zonder exacte waarde, dat zeven jaar loopt. Dat wil zeggen dat verschillende overheidsorganisaties in Vlaanderen kunnen kiezen of ze er op intekenen. Het gaat onder meer om ministeries, agentschappen, steden en gemeenten, provincies en lokale politiezones.

Het contract bestaat uit vier loten. Het eerste, voor vaste telefonie, marketingnummers & vaste datacommunicatie is voor Proximus, net zoals het tweede dat mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie omvat.

Orange wint het lot voor mobiele datacommunicatie voor machines en toepassingen (M2M/IoT) en Nextel, Sinds kort een dochter van Telenet, wint de aanbesteding voor de virtuele telefooncentrale. Die moet het mogelijk maken om vaste en mobiele telefonie te bundelen op één toestel.

Het gaat om een raamcontract, dus zonder exacte waarde, dat zeven jaar loopt. Dat wil zeggen dat verschillende overheidsorganisaties in Vlaanderen kunnen kiezen of ze er op intekenen. Het gaat onder meer om ministeries, agentschappen, steden en gemeenten, provincies en lokale politiezones.Het contract bestaat uit vier loten. Het eerste, voor vaste telefonie, marketingnummers & vaste datacommunicatie is voor Proximus, net zoals het tweede dat mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie omvat.Orange wint het lot voor mobiele datacommunicatie voor machines en toepassingen (M2M/IoT) en Nextel, Sinds kort een dochter van Telenet, wint de aanbesteding voor de virtuele telefooncentrale. Die moet het mogelijk maken om vaste en mobiele telefonie te bundelen op één toestel.