Met drieduizend bedden in 28 gebouwen is het Universitair Ziekenhuis van Rijsel (CHRU Lille) het tweede grootste ziekenhuis van Frankrijk. Onder meer het feit dat Nextel in België al in een dertigtal ziekenhuizen, waaronder UZ Leuven en UZ Antwerpen, aanwezig is, gaf de doorslag om voor de Belgische speler te kiezen.

De contractwaarde tussen de twee ligt op meer dan drie miljoen euro en omvat het beheer en de uitbreidingen van de telecominfrastructuur en de alarmservers. Nextel gebruikt daarbij systemen van Alcatel in combinatie met Mobicall alarmservers. Het bedrijf verzorgt ook de straalverbindingen tussen de sites en het contact center.

Met drieduizend bedden in 28 gebouwen is het Universitair Ziekenhuis van Rijsel (CHRU Lille) het tweede grootste ziekenhuis van Frankrijk. Onder meer het feit dat Nextel in België al in een dertigtal ziekenhuizen, waaronder UZ Leuven en UZ Antwerpen, aanwezig is, gaf de doorslag om voor de Belgische speler te kiezen.De contractwaarde tussen de twee ligt op meer dan drie miljoen euro en omvat het beheer en de uitbreidingen van de telecominfrastructuur en de alarmservers. Nextel gebruikt daarbij systemen van Alcatel in combinatie met Mobicall alarmservers. Het bedrijf verzorgt ook de straalverbindingen tussen de sites en het contact center.