Group-f levert strijk-, schoonmaak- en verhuurdiensten en telt 1.500 medewerkers over 16 locaties. Het bedrijf kiest voor een infrastructuur van Alcatel-Lucent opgezet en geïnstalleerd door Nextel.

Het bedrijf verdubbelde de afgelopen twee jaar in omvang en dat vraagt een telecominfrastructuur die meer toekomstgericht is. "Als we een betere dienstverlening geven, krijgen we minder telefoon. En sterke telefonische communicatie is betere service", aldus Staf Michels, Operations manager bij Group-f.

De lokale vestigingen krijgen SIP-gebaseerde DECT-telefoons waarbij alles via het datanetwerk loopt waardoor de gesprekskosten wegvallen. Zo hebben 15 van de 16 locaties enkel nog nood aan een dataverbinding met het hoofdkwartier.

Group-f levert strijk-, schoonmaak- en verhuurdiensten en telt 1.500 medewerkers over 16 locaties. Het bedrijf kiest voor een infrastructuur van Alcatel-Lucent opgezet en geïnstalleerd door Nextel.Het bedrijf verdubbelde de afgelopen twee jaar in omvang en dat vraagt een telecominfrastructuur die meer toekomstgericht is. "Als we een betere dienstverlening geven, krijgen we minder telefoon. En sterke telefonische communicatie is betere service", aldus Staf Michels, Operations manager bij Group-f.De lokale vestigingen krijgen SIP-gebaseerde DECT-telefoons waarbij alles via het datanetwerk loopt waardoor de gesprekskosten wegvallen. Zo hebben 15 van de 16 locaties enkel nog nood aan een dataverbinding met het hoofdkwartier.