De 35-jarige ex-baas van Vanco België is de nieuwe sales manager voor de Belux bij telecomoperator VerizonBusiness.

Nicholas de Walshe was tot voor kort de managing director van Vanco België. De pan-Europese virtuele operator is recent na financiële problemen overgenomen door de Indische groep Reliance. De Walsche begon bij Swift, stapte later over naar Real Software en was van 2001 tot 2007 aan de slag bij HP als outsourcing engagement manager.

VerizonBusiness, het vroeger MCI, behoort tot de top 30 van Belgische ict-ondernemingen, met een omzet in 2006 van bijna 160 miljoen euro. Het telt grote klanten zoals Banksys, Graydon, Sappi en Daimler Chrysler. Sinds enige tijd maakt ook het vroegere Ubizen deel uit van de groep.

Nicholas De Walsche vervangt bij VerizonBusiness Stéphane Hulin die de sales director wordt van Colt Telecom België. Hulin neemt de stek in van Alain Delvaux die sinds enige tijd als business unit manager verantwoordelijk is voor Zuid-Europa.

Nog van bij VerizonBusiness is Luc Diels sinds kort verkast naar Dimension Data waar hij sales manager is voor de government business.

De 35-jarige ex-baas van Vanco België is de nieuwe sales manager voor de Belux bij telecomoperator VerizonBusiness. Nicholas de Walshe was tot voor kort de managing director van Vanco België. De pan-Europese virtuele operator is recent na financiële problemen overgenomen door de Indische groep Reliance. De Walsche begon bij Swift, stapte later over naar Real Software en was van 2001 tot 2007 aan de slag bij HP als outsourcing engagement manager. VerizonBusiness, het vroeger MCI, behoort tot de top 30 van Belgische ict-ondernemingen, met een omzet in 2006 van bijna 160 miljoen euro. Het telt grote klanten zoals Banksys, Graydon, Sappi en Daimler Chrysler. Sinds enige tijd maakt ook het vroegere Ubizen deel uit van de groep. Nicholas De Walsche vervangt bij VerizonBusiness Stéphane Hulin die de sales director wordt van Colt Telecom België. Hulin neemt de stek in van Alain Delvaux die sinds enige tijd als business unit manager verantwoordelijk is voor Zuid-Europa. Nog van bij VerizonBusiness is Luc Diels sinds kort verkast naar Dimension Data waar hij sales manager is voor de government business.