Nico Cras keert na tien jaar opnieuw terug naar Cipal, de it-dienstverlener voor de gemeenten, steden en adminstraties. Nico Cras wordt de nieuwe deputy ceo van Cipal dat 300 medewerkers telt.

Nico Cras is een KUL-ingenieur en begon zijn loopbaan bij Agfa als project assistant. In '94 werd hij de eerste keer aangetrokken door Cipal als service en project manager. Een jaar later ging hij aan de slag bij Strategisch Plan Kempen dat voor de kmo-sector aantrekkelijke telecomtarieven kon bedingen. In '97 was hij opnieuw bij Cipal te vinden, deze keer als business development manager. Vervolgens werd hij door Siemens aangetrokken waar hij tien jaar zou blijven. Hij was er als ceo onder andere verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Afrika. In zijn laatste job was hij managing director bij Siemens Enterprise Communications Nederland.

Nico Cras keert na tien jaar opnieuw terug naar Cipal, de it-dienstverlener voor de gemeenten, steden en adminstraties. Nico Cras wordt de nieuwe deputy ceo van Cipal dat 300 medewerkers telt. Nico Cras is een KUL-ingenieur en begon zijn loopbaan bij Agfa als project assistant. In '94 werd hij de eerste keer aangetrokken door Cipal als service en project manager. Een jaar later ging hij aan de slag bij Strategisch Plan Kempen dat voor de kmo-sector aantrekkelijke telecomtarieven kon bedingen. In '97 was hij opnieuw bij Cipal te vinden, deze keer als business development manager. Vervolgens werd hij door Siemens aangetrokken waar hij tien jaar zou blijven. Hij was er als ceo onder andere verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en Afrika. In zijn laatste job was hij managing director bij Siemens Enterprise Communications Nederland.