Nico Wagemans verlaat de telecombranche en wordt bij Infoblox country manager België, Luxemburg en Denemarken.

Nico Wagemans zal zich dus voortaan toeleggen op appliances voor het beheer van de DNS en DHCP-diensten van ondernemingen. Hij zal bij Infoblox rapporteren aan landgenoot Dirk Marichal, regionaal directeur voor Noord en Zuid-Europa en het Midden-Oosten.

Nico Wagemans, marketeer van opleiding, heeft heel zijn loopbaan in de telecomsector doorgebracht: eerst bij Versatel, later bij Mobistar, Sympac (KPN) en recent als senior account manager bij BT Global Services.

Nico Wagemans verlaat de telecombranche en wordt bij Infoblox country manager België, Luxemburg en Denemarken. Nico Wagemans zal zich dus voortaan toeleggen op appliances voor het beheer van de DNS en DHCP-diensten van ondernemingen. Hij zal bij Infoblox rapporteren aan landgenoot Dirk Marichal, regionaal directeur voor Noord en Zuid-Europa en het Midden-Oosten. Nico Wagemans, marketeer van opleiding, heeft heel zijn loopbaan in de telecomsector doorgebracht: eerst bij Versatel, later bij Mobistar, Sympac (KPN) en recent als senior account manager bij BT Global Services.