Documentbeheerspecialist Iris heeft opnieuw een contract gewonnen bij de West Afrikaanse Economische en Monetaire Unie (UEMOA).

Iris zorgde in de loop van 2010 al voor een oplossing voor digitalisering en het elektronische beheer van de archieven van de UEMOA. Dat is een subregionale organisatie die in 1994 werd opgericht door acht West-Afrikaanse landen: Benin, Burkina Faso, Ivoorkust, Guinee-Bissau, Mali, Niger, Senegal en Togo.

Het nieuwe contract behelst de grondige opleiding en ondersteuning van gebruikers, change management en het onderhoud op lange termijn. Dat zou de gebruikswaarde van het nieuwe systeem moeten verbeteren. Iris implementeert daarnaast een back-upsysteem dat op grote afstand kan worden bediend en dat de opgeslagen gegevens zal beschermen en beveiligen.

Documentbeheerspecialist Iris heeft opnieuw een contract gewonnen bij de West Afrikaanse Economische en Monetaire Unie (UEMOA). Iris zorgde in de loop van 2010 al voor een oplossing voor digitalisering en het elektronische beheer van de archieven van de UEMOA. Dat is een subregionale organisatie die in 1994 werd opgericht door acht West-Afrikaanse landen: Benin, Burkina Faso, Ivoorkust, Guinee-Bissau, Mali, Niger, Senegal en Togo. Het nieuwe contract behelst de grondige opleiding en ondersteuning van gebruikers, change management en het onderhoud op lange termijn. Dat zou de gebruikswaarde van het nieuwe systeem moeten verbeteren. Iris implementeert daarnaast een back-upsysteem dat op grote afstand kan worden bediend en dat de opgeslagen gegevens zal beschermen en beveiligen.