In de video is te zien hoe de robot een pakketje op kan tillen en met zich mee kan dragen zoals een mens dat zou doen. Als hij flink rond geduwd wordt en omver valt, weet hij zich goed te corrigeren en ook weer op te staan. Doordat de robot op twee benen staat en twee armen heeft, zijn de overeenkomsten met een mens groot. Door deze eigenschappen kunnen veel mensen zich al identificeren met de robot en vinden ze hem zelfs zielig wanneer hij (rond 1 minuut 20) geduwd wordt en het pakketje uit zijn handen geslagen wordt.

Maar het doel daarvan is dat hij beter wordt en met dit soort situaties leert omgaan. Het is dan ook indrukwekkend dat hij zelf situaties in kan schatten - en zelfs in de sneeuw kan lopen - en wanneer het pakketje weg wordt geschoven hij een stukje loopt en het weer oppakt. De Atlas-robot wordt al veel langer in video's gedemonstreerd en wordt steeds een stukje beter, de robot wordt gezien als de meest-geavanceerde 'menselijke' robot van het moment.

In de video is te zien hoe de robot een pakketje op kan tillen en met zich mee kan dragen zoals een mens dat zou doen. Als hij flink rond geduwd wordt en omver valt, weet hij zich goed te corrigeren en ook weer op te staan. Doordat de robot op twee benen staat en twee armen heeft, zijn de overeenkomsten met een mens groot. Door deze eigenschappen kunnen veel mensen zich al identificeren met de robot en vinden ze hem zelfs zielig wanneer hij (rond 1 minuut 20) geduwd wordt en het pakketje uit zijn handen geslagen wordt.Maar het doel daarvan is dat hij beter wordt en met dit soort situaties leert omgaan. Het is dan ook indrukwekkend dat hij zelf situaties in kan schatten - en zelfs in de sneeuw kan lopen - en wanneer het pakketje weg wordt geschoven hij een stukje loopt en het weer oppakt. De Atlas-robot wordt al veel langer in video's gedemonstreerd en wordt steeds een stukje beter, de robot wordt gezien als de meest-geavanceerde 'menselijke' robot van het moment.