Dubardyn is al 25 jaar CEO van dienstengroep make it fly, in 1996 opgericht als Duo. Haar zoon, Mathieu Cardinael, neemt nu echter de fakkel over. Samen met CFO Laurent Cardinael moet hij het bedrijf in goede banen leiden. Mathieu Cardinael werkt sinds 2007 voor het bedrijf.

Make it fly bestaat ondertussen uit vier digitale agentschappen, waaronder Duo, Nascom, Corecrew en Mediasoft. Samen met de nieuwe CEO kondigt de groep ook een investering aan door Green Park Investment Partners. Met het extra kapitaal hoopt het bedrijf zijn verdere expansie te ondersteunen.

Dubardyn is al 25 jaar CEO van dienstengroep make it fly, in 1996 opgericht als Duo. Haar zoon, Mathieu Cardinael, neemt nu echter de fakkel over. Samen met CFO Laurent Cardinael moet hij het bedrijf in goede banen leiden. Mathieu Cardinael werkt sinds 2007 voor het bedrijf.Make it fly bestaat ondertussen uit vier digitale agentschappen, waaronder Duo, Nascom, Corecrew en Mediasoft. Samen met de nieuwe CEO kondigt de groep ook een investering aan door Green Park Investment Partners. Met het extra kapitaal hoopt het bedrijf zijn verdere expansie te ondersteunen.