EquaTerra heeft in België Dominique Kindt aangesteld als country manager. Hij zal samenwerken met Jef Loos.

Dominique Kindt wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Belgische markt en het team. Kindt is afkomstig van Deloitte België, waar hij de sourcingafdeling leidde. Voordien was hij general manager van de interne diensten van het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid. Hij was ook nog twee jaar verantwoordelijke voor onderzoek en opleiding aan de Universiteit Antwerpen. Momenteel is hij ook voorzitter van het Belgische luik van de European Outsourcing Association.

Kindt zal samenwerken met Jef Loos, die in ons land jaren aan het hoofd stond van Morgan Chambers / EquaTerra. Loos zal bij het bedrijf verder instaan voor research, sourcing best practices groups, events en vendor services in Europa.

EquaTerra heeft in België Dominique Kindt aangesteld als country manager. Hij zal samenwerken met Jef Loos. Dominique Kindt wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de Belgische markt en het team. Kindt is afkomstig van Deloitte België, waar hij de sourcingafdeling leidde. Voordien was hij general manager van de interne diensten van het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid. Hij was ook nog twee jaar verantwoordelijke voor onderzoek en opleiding aan de Universiteit Antwerpen. Momenteel is hij ook voorzitter van het Belgische luik van de European Outsourcing Association. Kindt zal samenwerken met Jef Loos, die in ons land jaren aan het hoofd stond van Morgan Chambers / EquaTerra. Loos zal bij het bedrijf verder instaan voor research, sourcing best practices groups, events en vendor services in Europa.