Tanghe zal als country director Belgium verantwoordelijk zijn voor de versterking van de positie van IRIS in België. De nieuwe topman werkte de afgelopen vijf jaar bij Hitachi als senior account manager. Daarvoor werkte hij bij IBM waar hij sinds de jaren '90 actief is.

Tegelijk stelt het bedrijf Geert Reynaerts aan als Hybrid Cloud Solutions & Services Delivery Director of the Professional Solutions division. Hij was tot voor kort ict-manager bij EVS, daarvoor werkte hij bij Mobistar (het huidige Orange).

IRIS is een Belgische specialist in elektronisch document management en werd in 2012 volledig overgenomen door Canon.

Tanghe zal als country director Belgium verantwoordelijk zijn voor de versterking van de positie van IRIS in België. De nieuwe topman werkte de afgelopen vijf jaar bij Hitachi als senior account manager. Daarvoor werkte hij bij IBM waar hij sinds de jaren '90 actief is.Tegelijk stelt het bedrijf Geert Reynaerts aan als Hybrid Cloud Solutions & Services Delivery Director of the Professional Solutions division. Hij was tot voor kort ict-manager bij EVS, daarvoor werkte hij bij Mobistar (het huidige Orange).IRIS is een Belgische specialist in elektronisch document management en werd in 2012 volledig overgenomen door Canon.