Alkema wordt vanaf 1 januari 2016 opgevolgd door Hans Witdouck. Hij zal instaan voor de groei van het glasvezelbedrijf in ons land nu het bedrijf ook de telecomactiviteiten van B-Telecom (Syntigo) in handen heeft. Daarbij kreeg het 7.500 kilometer Belgische glasvezel in handen (1.500 ex-Scarlet, 6.000 km van Infrabel).

Witdouck stond in de jaren negentig mee aan de wieg van Telenet waar bij tussen eind 2003 en begin 2005 onder meer managing director en CTO van het digitale tv-project was. Later stapte hij over naar Cisco en was hij CEO van Racktivity. Sinds begin dit jaar leidde hij de Gentse Startup CoScale.

De huidige managing director van Eurofiber België, Lars Alkema, keert terug naar Nederland waar hij Director International Development wordt. In oktober sprak Alkema nog met Data News over de plannen van het bedrijf nu het is overgenomen door investeringsgroep Antin Infrastructure Partners.

Alkema wordt vanaf 1 januari 2016 opgevolgd door Hans Witdouck. Hij zal instaan voor de groei van het glasvezelbedrijf in ons land nu het bedrijf ook de telecomactiviteiten van B-Telecom (Syntigo) in handen heeft. Daarbij kreeg het 7.500 kilometer Belgische glasvezel in handen (1.500 ex-Scarlet, 6.000 km van Infrabel).Witdouck stond in de jaren negentig mee aan de wieg van Telenet waar bij tussen eind 2003 en begin 2005 onder meer managing director en CTO van het digitale tv-project was. Later stapte hij over naar Cisco en was hij CEO van Racktivity. Sinds begin dit jaar leidde hij de Gentse Startup CoScale.De huidige managing director van Eurofiber België, Lars Alkema, keert terug naar Nederland waar hij Director International Development wordt. In oktober sprak Alkema nog met Data News over de plannen van het bedrijf nu het is overgenomen door investeringsgroep Antin Infrastructure Partners.