Swerdlow begon vijftien jaar geleden als senior account executive, maar hij heeft sindsdien verschillende functies binnen Salesforce vervult, waaronder meer recentelijk die van senior area vice president voor Service Cloud & Wave Analytics EMEA. In zijn nieuwe rol als Belux-baas zal hij zich focussen op de uitbouw van het cloudplatform in onze regio.

Hij vervangt daar overigens de huidige country leader, Jo Buyens. Die gaat aan de slag als senior regional vice president EMEA CPQ & Pardot voor Salesforce.

Swerdlow begon vijftien jaar geleden als senior account executive, maar hij heeft sindsdien verschillende functies binnen Salesforce vervult, waaronder meer recentelijk die van senior area vice president voor Service Cloud & Wave Analytics EMEA. In zijn nieuwe rol als Belux-baas zal hij zich focussen op de uitbouw van het cloudplatform in onze regio. Hij vervangt daar overigens de huidige country leader, Jo Buyens. Die gaat aan de slag als senior regional vice president EMEA CPQ & Pardot voor Salesforce.